•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

From Russia With Love (Blu-Ray)

MGM // 1963 // 111 Min // PG


The Blu-ray izdanje „From Russia with Love“ čini se da je isto kao i izdanje koje postoji iz 2007-e godine, Ultimate Edition DVD, ali je 1080p transfer na polju audio/video unapređen. Blu-ray slika konkretnije prikazuje nijanse, preciznije prelaze boja i oštrije detalje. Dok DVD izgleda sjajno, ovaj se zapis ne može pohvaliti time. Za ovako star film, valjda nije moglo bolje.

Ako mislite da nema razlike između 480p i 1080p provedite 111 minuta sa ovim filmom.

DTS HD 5.1 audio je prerađen sa mono zapisa.

Svi dodaci sa Ultimate Edition DVD filma „From Russia with Love“ uključeni su i ovde – audio komentari od raznih članova ekipe, tri dokumentarca o Ian Flemingu, snimanje dokumentarca, dokumentarac o producentu Harryu Saltzmanu; fotografije, trejleri, TV i radio oglašavanja, spotovi, itd.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...