•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Saunders planira „Ab Fab“ Film

Bez ikakve sumnje najduhovitija žena, ne samo britanske, već i svetske televizije, jeste Jennifer Saunders (rame uz rame sa njenom prijateljicom Dawn French). Ukoliko je poznajte samo iz serije „Absolutely Fabulous“ onda i ne znate za šta je glumica sve sposobna jer bi „Ab Fab“ mogao da se podvede pod njene manje uspešne glumačke kreacije. O njoj i njenim transformacijama i njenoj suptilnosti u serijama, posebno skečevima, moglo bi da se piše i priča dugo, ali ja to neću. Svako, iole, zainteresovan za Saundersovu zna o čemu pričam. (Najbolja je kao doktorka Kvim sa najduhovitijom replikom koju sam ikada čuo u nekom skeču: „He’s sleeping now.“)

A sada o samoj seriji.

„Absolutely Fabulous“ živela je od 1992 – 2001-e godine. I pored toga što poslednja dva, od četiri ciklusa nisu bila pozitivno ocenjena, serija i danas uživa visoki rejting kod gledaoca. Decembra meseca očekuje se i specijal od tri epizode.

BBC sada traži scenario za celovečernji film i Saundersova ga treba predati tokom naredne godine. Obzirom da su neke epizode njenih serija pisane u automobilu od njene kuće do studija BBC, može se očekivati vrlo brzo nešto na papiru.

U filmskoj verziji, Edina i Patsy (legendarna i elegantna Joanna Lumley) bude se bez ikoga na jahti i bez moblnih telefona...

Zainteresovani neka provere rad i delo Saundersove na youtube stranicama. Urnebesno.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...