•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Narodni heroj Ljiljan Vidić (2015) - uskoro

Upoznajte Ljiljana Vidića, pesnika i heroja, čiji je lik i delo još uvek uzor i današnjim generacijama.

Komedija smeštena u Drugi svetski rat. Narodnooslobodilački pokret je pred raspadom; kada doznaju da NDH organizuje talent show “Čimbenik X”, čiji će pobednik nastupiti na Poglavnikovom domjenku pred samim Hitlerom i Pavelićem, partizani u tome prepoznaju svoju poslednju slamku spasa. U pomoć pozivaju Ljiljana Vidića, mladog seoskog pesnika. Ljiljan će tako imati priliku da upozna svoje idole Vladimira Nazora (Dražen Kühn) i Ivana Gorana Kovačića (Živko Anočić), pridružiti se partizanskoj četi (Stojan Matavulj, Stjepan Perić, Tena Jeić-Gajski, Ljubiša Savanović, Ivan Đuričić) susresti s Hrvatskim Intelektualnim Pokretom (HIP), Josipom Brozom Titom (Dragan Despot) i Antom Pavelićem (Dražen Čuček) i ostalim likovima.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu