•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U novom filmu Coco Chanel će igrati Kirsten Stewart

Nakon što je, u okviru dvaneaeste Chanel Metiers d’art manifestacije, u Rimu predstavio svoju poslednju kolekciju, dizajner Karl Lagerfeld predstavio je i poslednji kratki film, u kome besmrtnu ikonu mode Coco Chanel uprizoruje mlada vampirica, Kirsten Stewart.

Film je premijerno prikazan u rimskim filmskim studijima Cinecittà, a samo nekoliko dana kasnije, plasiran je na društvene mreže, kako bi poslužio svojoj prvenstvenoj, komercijalnoj svrsi.

Film prikazuje nervoznu mladu glumicu, koja nastoji uteloviti najveću ikonu mode i stila, suptilno isprepličući privlačnost koja postoji između filmske zvezde i mladog, atraktivnog režisera.

U neuobičajenoj ulozi Stewart se snašla sjajno, pa je zaista teško uočiti matrice scenarija ove reklame, koja se čini kao da je tek rezultat dokumentovanja dešavanja iza kamere, za vreme snimanja velikog filma o velikoj Coco.

“Usredotočeni smo na srećne dane Coco Chanel”, kaže jedan od protagonista. U prevodu, otkrivamo tajnu ljubav krojačice koja je redefinisala pojam “stil”.

Coco, u poznim godinama, tumači jednako brilijantna Geraldine Chaplin.

U filmu, uz dve filmske dive, glume i Jérémie Elkaïm, François Marthouret, Amanda Harlech, Jamie Bochert, Jake Davies, Baptiste Giabiconi i Laura Brown.

Govoreći o Stewart, Lagerfeld ju je nazvao jednom od najboljih glumica svoje generacije.

“Ona isporuči pravu emociju i reakciju bez odlaganja i zato je vrlo prijatno raditi s njom”, rekao je Lagerfeld.

Kratki film Jednom i zauvek, pogledajte ovde:

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...