•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

James Bond glumio Stormtroopera u novim Ratovima zvezda

Glasine su kružile još od septembra 2014. godine, a tajnu je početkom ove godine otkrio glumac Simon Pegg, tvrdeći da se Daniel Craig maskiran u Stormtoopera nakratko pojavljuje u najnovijem nastavku Ratova zvezda.

Daniel Craig se pojavljuje u najnovijem nastavku Ratova zvijezda: Sila se budi u ulozi Stormtroopera, potvrdio je izvor za magazin Entertainment Weekly.

Naime, novi James Bond, Spectre sniman je u istom londonskom studiju Pinewood koji je koristila i ekipa Star Warsa pa Craigu nije bio nikakav problem da preći s jednog seta na drugi.

Glasine kruže još od septembra 2014., ali glumac ih je energično negirao.

“Zašto bih si komplicirao život glumeći statistu u drugom filmu?”, rekao je tada Craig.

Ali, jedan od producenata sedme epizode svemirske avanture izjavio je za Entertainment Weekly da je agent 007 zaista odigrao malu ulogu, skriven iza oklopa Stormtroopera. Izgovorio je svega dve rečenice, ali u jednoj od “ključnih scena filma”, naveo je isti izvor.

“Učinio je to iz zabave”, rekao je izvor.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu