•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džoj - Neverovatna priča o ženskoj snazi stiže u domaće bioskope 7. januara

Inspirisan istinitom pričom, film „Džoj”, donosi prikaz emotivnog, životnog putovanja Džoj Mangano (Dženifer Lorens), začetnici jedinstvenog matrijarhata i osnivačici revolucionarnih krpa za brisanje poda „Miracle Mops“.

Izdaja, prevara, gubitak nevinosti i ožiljci od ljubavi, podižu tenziju u izuzetno emotivnoj i ljudskoj komediji o upravljanju porodicom i poslom koji ne trpi greške. Vođena vlastitom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnoga sna, Džoj uspeva u svojoj nameri da postane žena koja transformiše vlastiti život, ali i život svoje porodice.

Glumica Izabela Roselini, koja glumi bogatu udovicu u filmu „Džoj” izjavila je: „Svaki put kada gledamo film o ženi koja želi karijeru, uvek je upletena ili ljubav ili čovek, njen princ na belom konju, koji joj ostvaruje ciljeve. To u ovom filmu nije slučaj, ovde je prikazana žena koja je fokusirana na karijeru, žena na čelu porodice i poslovne imperije koja se suočava sa izazovima surovog američkog tržišta.” Roselini još dodaje da ovu priču vidi kao borbeni poklič za zaposlene majke: „Najveći problem za žene je uvek bio kako pomiriti majčinstvo sa karijerom”.

Ovo je već treća saradnja Rasela sa Dženifer Lorens, ali prvi film u kojem je glavni protagonista žena. Za ulogu u filmu „I u dobru i u zlu” (2011) Dženifer je osvojila Oskara za najbolju žensku ulogu, a saradnja se nastavila i u filmu „ Američka prevara” (2013), kada je nominovana za Oskara za najbolju sporednu žensku ulogu.

U ovom filmu je okružena sa nekoliko članova ekipe sa kojima Rasel rado sarađuje – Robertom de Nirom, Bredlijem Kuperom, Edgarom Ramirezom, Izabelom Roselini, Dijanom Led i Virdžinijom Medsen. Scenario je baziran na knjizi pod nazivom „Miracle Mops“. Kao i u prethodnim filmovima, Dejvid O. Rasel se bavi temom porodice, lojalnosti i ljubavi.

Film „Džoj” je dobio dve nominacije za Zlatni Globus, uključujući nominacije za najbolji film i najbolju glavnu žensku ulogu. Kritičari ga opisuju kao priču o pravim ljudima sa kojima možete da se poistovetite i koju obavezno treba da pogledate u bioskopima od 7. januara.


Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...