•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tarantinov film 'Podlih osam' kao pozorišna predstava?

Glumac Semjuel L. Džekson izjavio je da bi bilo fantastično kada bi novi film Kventina Tarantina "Podlih osam" bio adaptiran za pozorišnu scenu, piše list "Independent"

"Razgovarali smo o tome da predstavu radimo u Londonu. Zapravo moja prvobitna zamisao, o čemu sam razgovarao i sa Kventinom, bila je da predstavu postavimo na scenu Vest enda, napravimo međunarodnu senzaciju i zatim je preselimo na Brodvej", rekao je Džekson.

"Oduvek sam želeo da radim predstavu na Vest endu, ali videćemo", dodao je Džekson.

Glumac, koji igra u "Podlih osam", kaže da su dijalozi u Tarantinovom scenariju nadahnjujući - "kao da se krećete po sceni pred živom publikom".

Radnja filma se najvećim delom odvija u kolibi u zavejanom Vajomingu.

Scene izvan kolibe bi mogle lako da se reše, ali ono što zabrinjava glumicu Dženifer Džejson Li je kako na sceni dočarati silnu krv iz Tarantinovog vesterna.

"Kventin je ozbiljan u vezi sa postavljanjem "Podlih osam" na pozorišnu scenu. Bila bi to neverovatno veče, samo što ćemo morati da smislimo kako da svu tu krv smestimo", rekla je Li.

Glumačka postava Tarantinovog filma "Ulični psi" izvela je tu priču u pozorištu, ali više kroz čitanje scenarija nego u vidu prave predstave.

"Podlih osam" je Tarantinov osmi film, a nedavno je izjavio da će ih snimiti samo 10, nakon čega će se posvetiti pisanju drama i romana.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu