•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Održana premijera animiranog filma 'Dobri dinosaurus'

Sinoć je u bioskopu Cineplexx Delta City održana premijera sinhronizovanog animiranog filma "DOBRI DINOSAURUS".

Pre početka filma, mališani su u holu bioskopa Cineplexx Delta City imali priliku da se zabave i takmiče u pravljenju figura dinosaurusa od plastelina, a drugari iz studija za animaciju dece Čigra Igra su im pomagali i bodrili ih u ovoj igri. Najbolja tri rada nagrađena su promo materijalima iz filma, a svi učesnici su na poklon dobili plakat filma DOBRI DINOSAURUS.

U holu bioskopa bili su izloženi i eksponati Prirodnjačkog muzeja Svilajnac, pa su posetioci mogli da se fotografišu sa njima.

Za vreme filma, velika i mala publika u prepunoj sali bioskopa oduševljeno je pratila avanture preslatkih junaka kojima su glasove podarili naši poznati glumci.

Smeha u sali nije nedostajalo, kao ni pregršt dirljivih momenata koji prate ovaj film, pa su gledaoci kraj projekcije ispratili gromoglasnim aplauzom. Po završetku filma, publici se poklonio deo glumačke ekipe koji je učestvovao u sinhronizaciji ovog prelepog animiranog filma.

"DOBRI DINOSAURUS" se trenutno prikazuje u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Dom Sindikata, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar Cinemas Pančevo, Vilin Grad (Niš), Kupina Film (Niš) i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica) .

Od četvrtka, 14. januara, "DOBRI DINOSAURUS" stiže na redovne repertoare svih bioskopa, a dostupan je u 2D i 3D tehnici.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...