•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vraćaju se Stanlio i Olio!

Stiv Kugan i Džon Si Rajli će tumačiti čuvene američke komičare Stanlija i Olija u novom biografskom filmu koji će režirati Džon S. Berd.

Prema pisanju sajta Dedlajn, film pod nazivom Stan&Ollie biće fokusiran na poslednje godine karijere popularnog komičarskog para.

Scenario je poveren Džefu Poupu koji je sa Kuganon sarađivao na drami Filomena.

Radnja filma se odvija tokom poslednje turneje slavnog dua, u vreme kada je njihova popularnost uveliko počela da jenjava. Turneja je započela uz slab odziv publike, da bi se završila velikim uspehom.

„To je zapravo ljubavna priča dvojice muškaraca koji shvataju da ne mogu da žive jedan bez drugoga“, rekao je Berd, prenosi londonski Gardijan.

To je dirljiva priča koja, takođe, govori o njihovim ličnostima van scene koje su bile prilično drugačije od onog što su ljudi zamišljali“, dodao je.

Komičarski dvojac smatra se jednim od najboljih i najčuvenijih u istoriji filma. Britanac Sten Lorel (1890-1965) i Amerikanac Oliver Hardi (1892-1957) prvi put su radila zajedno 1919. na filmu The Lucky Dog.

Od 1926. su se stalno pojavljivali zajedno, a zvanično su postali tim 1927. Među njihovim najpopularnijim filmovima su Sinovi pustinje (1933), Na Divljem zapadu (1937), Bistre glave(1938) i kraći Veliki posao (1929) i njihov Oskarom nagrađivan Muzička kutija (1932).

Poslednji film Utopija snimili su u Francuskoj pre nego što su se povukli 1951. Zajedno su nastupali u 106 filmova. Glumili su u 40 zvučnih, 32 kratkometražna filma i 23 dugometražna, a u preostalih 11 filmova su imali gostujuće uloge.

Website:rts.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu