•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Leonardo DiCaprio s papom Franjom razgovarao o klimatskim promenama

Papa Franjo održao je privatni sastanak s holivudskim glumcem Leonardom DiCaprijem koji je u žiži javnosti ovih dana nakon što je nominovan za Oscara. Papa i Leo razgovarali su o klimatskim promenama i podizanju svesti u vezi tog problema.

Sastanku su prisustvovali Leonardov otac George i Milutin Gatsby koji je predsednik Fondacije "Leonardo DiCaprio".

Glumac već godinama podržava kampanje za podizanje svesti o klimatskim promenama, a nedavno je dao i 15 miliona dolara grupama za zaštitu okoliša, među kojima su Ocean i Rainforest.

"Jednostavno ne možemo priuštiti sebi da omogućimo korporativno pohlepnoj industriji uglja, nafte i plina da odlučuje o budućnosti čovečanstva", kazao je Leo na dodeli nagrada Davos Crystal Award 20. januara.

Papa Franjo nebrojeno puta je govorio o problemu klimatskih promena i globalnom zatopljenju tokom misa. Proučio je dokument na 180 stranica prošlog leta i diskutovao o tome sa predsednikom Amerike Barackom Obamom.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu