•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lejdi Gaga: Nominacija za Oskara je lekovita

Pop zvezda Lejdi Gaga otkrila je da je nominacija za prestižnu nagradu Oskar, koju joj je donela pesma “Til It Happens to You”, lekovita za njenu dušu.Zajedno sa 29-godišnjom Lejdi Gagom, i kantautorka Dajana Voren je nominovana za Oskara zbog istoimene pesme, u čijem se spotu prikazuju scene zlostavljanja, zbog čega Gaga, kao žrtva takvog nasilja, ističe da je celo ovo iskustvo isceljujuće.

„Nominacija je velika čast, i zapravo veoma lekovita“, otkrila je proslavljena Amerikanka govoreći za časopis Pipl.

„Osećam da je to, na neki način, potvrda za moje iskustvo, jer pesma predstavlja sve nas, koji nastavljamo da se borimo sa svojim demonima“, dodala je pevačica.

Dajana Voren je takođe imala svoje iskustvo sa zlostavljanjem. Dve žene, koje su bile u stanju da kanališu svoja osećanja u pesmi, ostale su iznenađene kada su saznale da i druge žrtve tu melodiju pretvoraju u neki vid sopstvene borbe. Pesma pomaže velikom broju ljudi“, rekla je 59-godišnja Dajana u istom intervjuu. „Postala je himna za čitav ovaj pokret, ali i mnogo više od toga. Zapravo, pesma se obraća ljudima koji su prošli kroz traumu“, zaključila je kantautorka.

Website:rts.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...