•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kingov magnum opus sve bliži platnu

O igranoj adaptaciji kultnog serijala Stivena Kinga "Mračna kula" govori se godinama, a sada se konačno čini da bi zaista mogao da se ostvari najavljeni datum za prvi film u ovoj franšizi u nastanku - 13. januar 2017. godine.

Kako piše "Slashfilm", danski reditelj Nikolaj Arcel ("Devojka sa tetovažom zmaja" ili "Muškarci koji mrze žene", danska verzija) i njegov tim se i dalje bave ozbiljnim pripremama, pa se nakon priče o Idrisu Elbi kao usamljenom revolverašu u postapokaliptičnom svetu Rolandu i Metjuu Mekonahiju kao njegovom neprijatelju, čoveku u crnom, sada pojavila i jedna glumica.

U pitanju je mlada Ebi Li, koja se proslavila u poslednjem "Pobesnelom Maksu", mada još nije jasno koga bi ona trebalo da glumi.

Prema dostupnim informacijama, njoj bi pripala glavna ženska uloga Tirane, ali je problem što taj lik nema težinu u serijalu, posebno ne u poređenju sa likom Suzane.

Suzana se zasada uopšte ne spominje, pa postoje glasine da joj je prilikom adaptacije promenjeno ime, a dodatnu zabunu unosi to što bi prvi film trebalo da se fokusira na prvu knjigu "Revolveraš" (The Gunslinger) u kojoj se Suzana ne spominje.

Uporedo sa filmom, na kome radi Soni, trebalo bi da bude snimana i serija u produkciji MRC.
Serijal "Mračna kula" je kapitalno delo Stivena Kinga, objavljeno je u osam knjiga na više od 4.000 strana i pripoveda o putovanju poslednjeg pripadnika reda revolveraša (red sličan vitezovima iz arturijanske legende) Rolanda i njegove družine postapokaliptičnim fantazijskim svetom u kome se prepliću izmišljeni i stvarni svet, elementi fantazije, horora, magije i motivi Divljeg zapada.

Website:nezavisne.com
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu