•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Emma Watson uzima 'godinu dana odmora od glume'

Mlada britanska glumica, model i građanska aktivistica Emma Waton, koje se najbolje sećamo po ulozi Hermione Granger u filmovima o Harryju Potteru, odlučila je da se odmori od glumačkih aktivnosti.

Kako je priznala u razgovoru za magazin Paper, u tom periodu se želi fokusirati na razvoj vlastite ličnosti i feminističke kampanje.

"Razmišljala sam i o upisu studija, ali sam shvatila da sam mnogo naučila i kroz rad na terenu, razgovor s ljudima i čitanje knjiga", kazala je i otkrila da će sebi postaviti cilj da nedeljno pročita po jednu knjigu, kao i još jednu mesečno u okviru kluba knjige koji je osnovala.

Nastaviće i rad kao UN-ova ambasadorica, kao i obaveze u okviru kampanje HeForShe, tako da i neće imati vremena za glumu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...