•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Kuća od karata' dobila petu sezonu, ali ostala bez autora serije

U susret četvrtoj sezoni serije Kuća od karata, internetski streaming servis Netflix objavio je kako su odobrili i petu sezonu hvaljene serije, koja nas čeka 2017. godine. Ali nova će sezona nastaviti bez svog autora, izvršnog producenta i showrunnera Beaua Willimona, koji napušta seriju.

"Netflix i MRC duguju puno toga Beau Williamonu radi njegove snažne vizije Kuće od karata tokom prve četiri sezone.", objavila je kompanija u pisanoj izjavi. "Kao scenarista nominovan za Oskara, prvi put je zakoračio u televizijski svet i stvorio napetu i kritički prihvaćenu seriju, stvorivši sebi tako mesto u televizijskoj istoriji. Producenti, postava i filmska ekipa žele Beau sve najbolje u nadolazećim kreativnim avanturama."

Šta se tačno dogodilo između Willimona i Netflixa nije poznato, a još mu nije pronađena ni zamena.

Kuća od karata, u kojoj glavne uloge imaju izvrsni Kevin Spacey i Robin Wright, bili su ključan projekat za Netflix, serija koja je internet streaming servis stavila u igru kao igrača sa originalnim serijama i kandidata za osvajanje nagrada.

Četvrta sezona na Netflixu će biti dostupna 4. marta.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu