•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Počelo snimanje Ratova zvezda u Dubrovniku

Snimanje Ratova zvezda u Dubrovniku trajaće do 17. marta, a snimaće se u kasnim popodnevnim i noćnim satima.

Snimanje scena osmog nastavka planetarno popularnog filmskog serijala Ratovi zvezda u Dubrovniku počelo je prošle srede uveče, zbog čega je zatvorena i najpoznatija dubrovačka ulica Stradun.

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić je istaknuo kako se Stradun zatvara 'zbog značajne filmske produkcije'.

'Stradun se zatvara zato što imamo značajnu filmsku produkciju u Dubrovniku. Grad Dubrovnik je grad koji je omogućio da se produkcija odvija po njihovom planu i programu. Mi smo prihvatili njihova pravila igre. Nismo ni na koji način onemogućili njihov projekt, a srećni smo da se napravi. Ne znamo tačno ni koja je produkcija, ni šta će se događati, stojimo iza toga da je to važno i da je produkcija u okviru proračuna Republike Hrvatske. Sama po sebi izaziva ogroman interes javnosti', odgovorio je Vlahušić.

Izrazio je zadovoljstvo što je s ljudima koji žive i posluju u istorijkom jezgru potpisano najmanje 120 ugovora bez većih problema, kao i zbog činjenice da je za potrebe filmskog projekta angažovan veliki broj Dubrovčana.

'Posebno me veseli i činjenica da su preko 70 posto dosadašnjeg posla napravili Dubrovčani. Celi set, najveći deo su napravili ljudi iz Dubrovnika', rekao je Vlahušić.

Snimanje scena Ratova zvezda u Dubrovniku trajaće do 17. marta, a snimaće se u kasnim popodnevnim i noćnim satima.

Kretanje istorijskim jezgrom biće zbog toga ograničeno, a na ulazima u Grad na Pilama i Pločama postavljene su informativne table s preporučenim rutama kretanja. Za potrebe neometanog snimanja angažovan je i veliki broj čuvara.

Osmi nastavak serijala Ratovi zvezda snima se pod kodnim nazivom Space Bears.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu