•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Počinje snimanje nove 'Tesne kože'!

Glumac Milan Lane Gutović potvrdio je da će uskoro krenuti snimanje novog serijala “Tesne kože”.

Poznati naš glumac Milan Lane Gutović izveo je pred banjalučkom publikom svoj kabare “Obično veče” u prostorijama pozorišta “Jazavac”.

Puna sala, sasvim skromna scenografija, sto, stolica i glumac. Ovim je još jednom Gutović pokazao da nisu potrebne grandiozne scenografije i kojekakvi scenariji da se održi jedno veče puno smeha, pišu “Nezavisne.com”.

On se u svojim šalama, od kojih su neke bile malo pikantnije, dotakao i Angele Merkel, Aleksandra Vučića, ali je sa publikom podelio i neke anegdote iz glumačkog života.

– Kabareom se bavim dugi niz godina i mislim da on nikad neće prestati biti interesantan. Sama potvrda toga jeste i činjenica da se svaki put iznova vraćam u gradove u kojima sam već igrao gde me dočeka puna sala – istakao je Gutović i naglasio da su ga internetom pre nastupa kontaktirali, te potvrdili da će konačno krenuti i snimanje novog serijala “Tesne kože”, o kojoj je već duže vremena bilo govora.

Website:alo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...