•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Favorit za Jamesa Bonda zaludeo gledaoce

Glumac Tom Hiddleston je zagrejao strasti i povisio krvni pritisak mnogih gledalaca špijunske serije "The Night Manager," svojom pojavom i izvajanim telom. Ali, od nedelje društvene mreže "gore" zbog scene seksa u kojoj je glavni akter ovaj atraktivni glumac.

Tom Hiddleston igra ulogu Jonathana Pinea koji ima posebnu vezu sa Jed Marshal (Elizabeth Debicki). Njih dvoje su zagrejali hotelsku sobu vrućim scenama o kojima bruje svi na društvenim mrežama. Bivši vojnik je zaveo zgodnu plavušu dok je njen momak čekao u holu hotela.

Ali, na žalost svih onih koji su očekivali mnogo više, u scenama se vidi samo Tomova zadnjica.

"Kako sada da zaspim? Neizvesnost, predivne lokacije, drama i zadnjica #TomHiddlestona", napisala je jedna od korisnica Twittera.

O Tomu se pisalo i ranije, a mreže su zabrujale i kada je prvi put skinuo majicu u popularnoj seriji koja se emituje na BBC-u. Spominjao se i kao glavni favorit za ulogu Jamesa Bonda nakon što je Daniel Craig odstupio.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...