•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tarzan se vraća na velike ekrane

Vreme je za povratak Tarzana, kralja džungle, na male ekrane. Iz produkcijske kuće Warnera Bros stiže nova akciona avantura "The Legend of Tarzan".

Glavnog protagonistu u filmu glumi Šveđanin Alexander Skarsgård, poznat iz HBO-ove serije "True Blood". Još uvek nisu poznati svi detalji filma, ali se iz trailera može videti da ćemo ovoga puta uživati u ljubavnoj priči između Tarzana i Jane (Margot Robbie).

Njih dvoje će morati da se vrati opasnostima i nepredvidljivim avanturama džungle, gde se sada civiliziran Tarzan mora vratiti svojim divljim korenima.

U filmu takođe glume Samuel L. Jackson, Djimon Hounsou, John Hurt, Jim Broadbent i Christoph Waltz.

David Yates je radio režiju za ovaj film, dok su za scenario bili zaduženi Adam Cozad i Craig Brewer. U bioskopima ga možemo očekivati 1. jula 2016. godine, a biće distribuiran u 2D i 3D formatima.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu