•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Neighbors 2: Sorority Rising (2016) - uskoro

U novom nastavku hit komedije „Neighbors 2: Sorority of Rising“, dobro poznatoj ekipi, Setu Rogenu, Zaku Efronu i Rouz Bern pridružuju se mlada glumica Kloi Grejs Morec i prelepa Selena Gomes.

Sad, kada Mek i Keli očekuju drugo dete, konačno su spremni da napuste predgrađe. Ali, baš kada se odluče da prodaju kuću, otkriju da su im nove komšije zapravo devojke iz sestrinstva. Umorne od strogog školskog režima, devojke iz sestrinstva Kapa Nu, odluče da se presele daleko od kampusa, gde mogu da rade šta im je volja. Kada Šelbi (Morec) i njene sestre pronađu savršenu kuću, činjenica što se nalazi u mirnom delu grada, neće ih sprečiti da organizuju još luđe žurke od svojih prethodnika iz bratstva. Kada Mek i Keli shvate da ne mogu izaći na kraj sa novim komšijama u pomoć pozivaju Tedija (Zak Efron), nadajući se da će on uspeti da ih otera. Ako misle da će se devojke predati lako, bez borbe, onda su ozbiljno potcenili žensku moć i snalažljivost.

Glumci: Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, Dave Franco, Chloe Grace Moretz, Selena Gomez
Režiser: Nicholas Stoller

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....