•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Počela druga sezona serije Fear the Walking Dead

Brojni fanovi horor priča uživali su noćas kraj malih ekrana u početku druge sezone serije Fear the Walking Dead, jedne od najpopularnijih u prethodnoj godini. Premijera prve epizode ekskluzivno je prikazana na AMC kanalu noćas u 3:00h, istovremeno sa američkom premijerom, a biće reprizirana večeras u 22:00h. Nakon završetka epizode, uslediće tok šou Talking Dead: Fear Edition u 23:00h.

Svi koji su propustili jutrošnju premijeru, mogu da zavire u ono što ih očekuje večeras u 22:00h, putem naredna tri video materijala:

"Priroda": http://bcove.me/lb2751fs

"Nepoverenje": http://bcove.me/cf72p1c4

"Saterani u ćošak": http://bcove.me/037ogd41

Takođe, “making of” video, koji prikazuje kako je druga sezona snimana, dostupan je putem linka: http://www.amctvce.com/videos/fear-the-walking-dead-making-of-season-2.

Gledaoci će moći da saznaju još više o seriji u okviru tok šou emisije Talking Dead: Fear Edition, koja će biti prikazana večeras u 23:00h, nakon reprize prve epizode nove sezone. Ovaj interaktivni tok šou vodi Chris Hardwick, a u prvoj epizodi njegovi gosti biće Cliff Curtis, koji u seriji tumači lik Travisa Manawe i izvršni producent i organizator serije, Dave Erickson.

Prva sezona Fear the Walking Dead završena je kadrovima spaljenog i uništenog Los Anđelesa, što je primoralo junake serije da napuste svoj grad, u potrazi za bezbednim utočištem. Druga sezona nas vodi u potpuno drugačije okruženje, na brod po imenu Abigail, usidren na pučini Atlantskog okeana, gde naša porodica nesvesna smrtonosne apokalipse koja ih okružuje, provodi dane u nadi da još uvek postoji grad, država ili nacija koja nije zaražena… neko mesto na planeti do kog zaraza još nije stigla. Međutim, operacija Cobalt teče po planu, pa tako vojska bombarduje Southland da bi ga “očistila” od zaraženih, primoravajući ih na taj način da se povuku ka moru. Madison, Travis, Daniel i njihove ožalošćene porodice kreću na put ka nepoznatim lukama, ali ubrzo shvataju da voda ipak nije bezbednija od zemlje.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...