•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nova glavna uloga za Hayley Atwell

Godinama je glumica Hayley Atwell bila ponato ime u Velikoj Britaniji gde je rođena i gde je odrasla. Čak i kada je preuzela ulogu Peggy Carter u filmu Kapetan Amerika: Prvi osvetnik i dalje je većina njenih uloga bila britanskog porekla. Ali, čini se kako ju SAD pokušava zadržati u Hollywoodu, gde je poznata po Marvelovoj drami Agentica Carter gde ima naslovnu ulogu. ABC joj je ponudio glavnu ulogu u novoj seriji Conviction.

Conviction zvuči kao potpuna suprotnost Marvelovom projektu i prati trend ekranizacije ispitivanja ispravnosti osuda. Atwell će glumiti novu članicu novoosnovane losanđeleske jedinice za integritet osuđujućih presuda (Conviction Integrity Unit), koja je usmerena na istraživanje slučajeva za koje se čini da je nevina osoba osuđena za nešto šta nije učinila.

Lik koji će Atwell glumiti je briljantna, ali pomalo buntovna osoba iz politički moćne porodice. Ona je primorana da preuzme ovaj posao iako se s time ne slaže. Radiće sa timom advokata, istražitelja i forenzičkih stručnjaka sa kojima će detaljno istraživati slučajeve.

Objava ove vesti stavila je upitnik na treću sezonu Agentice Carter. Hoće li Atwell imati vremena da bude glavni lik u dve serije, ukoliko Conviction prođe pilot fazu? Za sada se još uvek ne zna. Druga sezona Agentice Carter nije baš imala očekivano dobru gledanost tako da bi ova uloga za Atwell mogla biti idealan izgovor da se serija otkaže. Ali, za sada nema baš nikakvih službenih informacija vezanih uz tu temu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...