•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lupita Nyong'o glumiće u SF trileru 'Intelligent Life'

Oskarovka Lupita Nyong'o koja je i ove godine zadivila svojim nastupom u Ratovima zvezda: Sila se budi dobila je još jednu ulogu vanzemaljke, ovog puta u SF trileru Intelligent Life.

Svi su se odmah složili da će se Nyong'o sigurno odlično snaći u novoj ulozi jer joj je poistovećivanje sa Maz Kanatom kojoj je dala toliko duše, donelo prilično iskustvo ulaska u izmišljene likove s drugih planeta. Lik Maz Kanate pojavio se tek u zadnjem nastavku Ratova zvezda, a ona je bivša gusarka i švercerka stara više od hiljadu godina sa planete Takodana.

Scenarijo za Intelligent Life napisao je dvojac Sveta iz doba jure, Colin Trevorrow i Derek Connolly, koji je zapravo nastao kao prerada materijala koji su prvo završili pod nazivom The Ambassador. Kasnije je ovaj projekat producentice i rediteljice Ave DuVernay ipak preimenovan, a Lupita će glumiti vanzemaljku maskiranu u ženu koja će svojim lukavstvom i smicalicama obmanuti UN-ovog predstavnika čovečanstva koji će prvi s njom ostvariti kontakt.

Budući da ostali članovi glumačke postave još nisu objavljeni, može se samo nagađati kome će pripasti glavna muška uloga u ovome potencijalnom SF blockbusteru. Početak produkcije planira se na leto, a film se u bioskopima očekuje 2017. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....