•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film o Zlatanu Ibrahimoviću - BELDOCS

U okviru programa Biografski dokumentarci na 9. Beldocsu (od 12. do 18. maja) biće prikazan i film o Zlatanu Ibrahimoviću “Kako postati Zlatan”, Fredrika Gertena i Magnusa Gerten. Ostvarenje govori o odlučujućim godinama švedskog fudbalera Zlatana Ibrahimovića predstavljenim kroz retke arhivske snimke u kojima mladi Zlatan otvoreno govori o svom životu i o izazovima u njemu. Film ga pažljivo prati od debija u timu FK Malme 1999, kroz konfliktne godine u Ajaksu iz Amsterdama pa sve do njegovog konačnog proboja sa Juventusom 2005. “Kako postati Zlatan” je film koji prati komplikovani put ovog mladog, talentovanog i problematičnog igrača do velike zvezde internacionalnog fudbala.

Film je režirao dvojac autora iz Švedske Fredrik i Magnus Gerten (koji su se proslavili i filmom Bicikle protiv automobila) dajući rane godine jednog od najpopularnijih i kontroverznih igrača. Tako “Kako postati Zlatan” iznosi nikad viđen ekskluzivan material koji baca novo svetlo na Ibrahimovića kroz intervjue sa porodicom, trenerom i nekadašnjim kolegama, koji otkrivaju konstantan i visoki pritisak koji je ovaj mladić istrpeo kada je njegovo ime otkriveno na međunarodnom planu. Film je bio bioskopski hit u Švedskoj, gde je prikazivan u čak dvehiljade bioskopa. Upravo shodno veličini i slavi sa kojom se ovaj fudbaler teško i lako istovremeno nosi, što je opširno dato u filmu “Kako postati Zlatan”.

Film je na repertoaru u nedelju 15. maja u 16h u Domu omladine Beograda i u ponedeljak 16. maja u 21 sat u bioskopu Fontana.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu