•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ovih 14 glumaca više nisu među živima

Zvezde američkih filmova kao što su Michael Clarke Duncan i Brittany Murphy već neko vreme nisu sa nama, a njihova smrt odvzanjala je kroz medije nedeljma nakon što su se desile. Ipak, da li ste znali da pored njih još najmanje 12 poznatih holivudskih glumaca više nisu među živima?

YouTube kanal Looper kreirao je video kao čin poslednjeg pozdrava za glumce čija smrt nije naširoko poznata, tako da će se prosečni gledaoc verovatno iznenaditi bar jednom spoznavši da omiljena ličnost iz filma '90-ih više nije živa.

U videu se spominju glumci i glumice čiji su nesrećni životi okončali naizgled blistave karijere, ili bar obećavajuće početke bavljenja filmom.

Među njima su, pored dvoje navedenih, Lee Thompson Young, Heather O'Rourke, Dominique Dunne, Brad Renfro, Jonathan Brandis, Dana Plato, Lisa Robin Kelly, Thuy Trang, Harold Ramis, Andy Hallett, Taylor Negron i "Rowdy" Roddy Piper.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu