•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džulijen Mur u ljubavnom trouglu

Romantična komedija Megin plan od četvrtka 26. maja stiže na redovne repertoare naših bioskopa.

Scenario za film i režiju potpisuje američka glumica, spisateljica, rediteljka i scenaristkinja Rebeka Miler, na osnovu originalne priče Karen Rinaldi, a glavne uloge su povrene Greta Gervig, Džulijen Mur i Itanu Houku.

Megin plan nije film o prvom susretu i prvoj ljubavi, kao ni klasična priča o ljubavnom trouglu. Ovo je priča o drugoj ljubavi u životu, preispitivanju i kajanju žene koja se borila za ljubav tuđeg muža.

Megi (Gervig) želi bebu, ali nije u stanju da održi bilo kakvu vezu duže od šest meseci. Upušta se u vezu sa Džonom (Houk), nesrećno oženjenim intelektualcem. Njen mladalački entuzijazam odvaja Džona od njegove žene, dominantne danske kritičarke Džordžet Norgard (Mur). Nakon jedne ćerke i tri godine kasnije Megi upada u dilemu da li je razdovjila srodne duše? Ako se sve odvijalo po njenom planu, zašto onda nije srećna? Da li kada pozajmiš muža i posle se predomisliš, da li možeš da ga vratiš? Kakvu vrstu spletke će sada smisliti? Saznajte od 26. maja u svim bioskopima širom Srbije.


Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...