•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kusturica dobio svoju zvezdu u Rusiji

Proslavljeni srpski režiser Emir Kusturica dobio je gran-pri i svoju zvezdu u 'aleji zvezda' u ruskom gradu Uljanovsku.

Kusturici su u nedelju uručene tradicionalne nagrade - statua od simbircita /neobičnog kamena nalik na ćilibar/ i kraljevski plašt, a svečano otkrivanje zvezde zakazano je za poslednji dan Osmog filmskog festivala i televizijskog programa "Od sveg srca".

Zvezda sa imenom slavnog režisera je već postavljena u centru grada, nedaleko od spomenika posvećenog legendarnoj sovjetskoj i ruskoj TV voditeljki Valentini Leontjevoj, po čijem imenu i po čijoj emisiji je festival i nazvan, prenosi "Sputnjik".

U okviru filmskog festivala u Uljanovsku čuveni srpski režiser i muzičar održao je koncert sa svojom grupom "No smoking orkestra", na kome mu je uručena i specijalna nagrada "Čast i dostojanstvo".

Nagradu mu je uručio gubernator Uljanovske oblasti Sergej Morozov.

"Mislim da svi gledaoci ovog divnog koncerta dele najlepša osećanja prema našem bratskom jugoslovenskom, srpskom narodu, koji predstavlja Emir Kusturica. Mi smo jedan narod", naglasio je Morozov.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila