•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Počela turneja povodom novog filma Dan Nezavisnosti: Nova Pretnja

Džef Goldblum, zvezda kultnog filma o invaziji vanzemaljaca – Dan nezavisnosti (1996), zajedno sa svojim mladim kolegom Lijamom Hemsvortom je krenuo na turneju povodom novog filma Dan Nezavisnosti: nova pretnja koji u srpske bioskope kreće od 23. juna.

Prva stanica ove turneje je Sidnej, a da su se glumci dobro provodili i zabavljali svedoče njihove fotografije ispred Sidnejske opere. Glumcima se pridruzio i reditelj Roland Emerih koji je otkrio da je glumačka postava savršen tim i da je veoma uzbudljivo gledati dve generacije koji dele set – veterane prvog filma i mlade glumce koji tek grade svoj put.

Iako je glumačka postava obogaćena mladim glumcima kao što su Lijam Hemsvort, Maika Monro i Džesi Ašer, staru glumačku gardu nikako ne treba zanemariti – Džef Goldblum, Bil Pulman, Vivika A. Foks.

Dan nezavisnosti: nova pretnja donosi priču 20 godina nakon prve invazije vanzemaljaca, ali sada o globalnoj katastrofi nesagledivih razmera. Ljudi osmišljavaju program odbrane, koristeći vanzemaljsku tehnologiju, kako bi zaštitili planetu od povratka okupatora. Ali, ništa ih ne može pripremiti za naprednu i daleko superiorniju vanzemaljsku silu. Međutim, genijalnost nekoliko hrabrih muškaraca i žena će možda moći da spase svet koji se nalazi na ivici propasti, a da li će u tome uspeti, saznajte od 23. juna u bioskopima širom zemlje.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...