•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Turci snimaju film o neuspelom vojnom puču

Produkcijska kuća koja stoji iza jedne od najpopularnijih turskih serija "Dolina vukova", najavila je snimanje filma o neuspelom vojnom udaru, javili su turski mediji.

"Dolina vukova" jedna je od najpopularnijih turskih akcionih serija a lik Polata Alemdara poznat je i izvan Turske.

Produkcijska kuća Pana Film saopštila je da će film snimiti zbog zahteva publike a film će se zvati "Dolina vukova - državni udar".

Iako nije saopšteno više detalja o filmu, Daily Sabah navodi da ćemo na ekranima verovatno ponovo videti Polata Alemdara koga glumi turski glumac Necati Şaşmaz.

Polat će se, kao i u prethodnim izdanjima "Doline vukova" u stilu Jamesa Bonda boriti protiv "tamne strane", a u ovom slučaju to su pučisti.

Zanimljivo je da je produkcijska kuća Pana Film zaštitila prava na snimanje filma o državnom udaru nekoliko nedelja pre nego se državni udar i dogodio.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila