•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Slavna glumica žali zbog hirurških intervencija

Kortni Koks, popularna glumica koja se proslavila ulogom u TV seriji „Prijatelji“, nedavno je otkrila da se „pomirila sa činjenicom da stari“ i da se kaje zbog hirurških intervencija kojima se podvrgla u prošlosti, kako bi izgledala mlađe.Pedesetdvogodišnja glumica u epizodi emisije Running Wild with Bear Grylls sa ekstremnim avanturistom Berom Grilsom objašnjava da joj starenje nije lako palo, ali da je naučila mnoge lekcije.

Kortni Koks je ranije otvoreno govorila o korišćenju botoksa i laserskih terapija kako bi produžila svoj mladalački izgled.

„Ponekad uhvatiš sebe kako se previše trudiš. Potom vidiš svoju fotografiju i pomisliš: ‘O bože. Izgledam užasno’. Radila sam stvari zbog kojih se kajem, ali srećom, te stvari se razlažu i nisu trajne. Moj novi moto je – samo pusti stvari kakve jesu.“

Website:rts.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...