•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rasprodate karte za premijeru filma 'Jesen Samuraja' 3. oktobra u Sava Centru

Premijera najnovijeg filma reditelja Danila Bećkovića "JESEN SAMURAJA" će biti održana u ponedeljak 03. oktobra na dve lokacije, u Sava Centru u 20:30h i bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center u 21:30h.

Ovom prilikom vas obaveštavamo i da su karte za premijeru u Sava Centru rasprodate.
Svi oni koji žele da pogledaju ovaj film na dan premijere, mogu svoje karte još uvek da nabave za premijernu projekciju u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center (21:30h).

Glavne uloge u romantičnoj komediji "JESEN SAMURAJA" tumače Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Andrija Milošević, Sergej Trifunović, Tihomir Stanić, Katarina Žutić, Miodrag Miki Krstović, Miloš Samolov.

Defile glumačke i autorske ekipe crvenim tepihom Sava Centra počinje u 20 časova, ispred svečanog ulaza B.
Molimo medije koji će ispratiti ovo dešavanje da u ponedeljak 03. oktobra dođu u 20 časova ispred svečanog ulaza B, kao i da nam se prethodno prijave odgovorom na ovaj mejl, najkasnije do ponedeljka, 3. oktobra u 12 časova.

SINOPSIS FILMA:
JESEN SAMURAJA je ljubavna priča sa mnogo smeha, ali i nežnih emocija. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

"JESEN SAMURAJA" u naše bioskope stiže 04. oktobra.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...