•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ema Votson maestralna u filmu o požrtvovanju i moći ljubavi 'Kolonija' u bioskopima od 13. oktobra

Filmski zaplet se gradi oko priče o ljubavi izmedju mlade stjuardese Lene i njenog momka, političkog aktiviste Danijela, čija ljubav biva prekinuta voljom moćnika.

Lena (Ema Votson) odlazi sa dečkom u Čile, ali njega za vreme vojnog puča odvode Pinočeve tajne jedinice. Kolonija je predstavljena kao dobrotvorna misija predvodjena propovednikom Polom Šaferom, ali zapravo, to je mesto sa koga je nemoguće pobeći. Lena odlučuje da se priključi tom kultu, ne bi li pronašla Daniela i pokušala da ga izbavi sa ovog surovog mesta. ''Kolonija'' otkriva život unutar kulta koji kao paravan koristi veru kojom opravdava svoje monstruozne zločine. Film govori prvenstveno o snazi ljubavi i prevazilaženju sopstvenih barijera ali takodje o gubicima na koje ne pristajemo.

''Kolonija'' je film nemačkog režisera Floriana Galenbergerga (Florian Gallenberger) koji u svojoj karijeri ima Oskara za kratki film ,,Quiero Ser..'' , 2001. godine, snimljen u Meksiku. Premijerno je prikazan na Filmskom Festivalu u Torontu kao i Berlinskom Filmskom Festivalu.

Daniel (Daniel Brul) nemački glumac španskog porekla, započeo je glumačku karijeru 2003. godine u debitantskom filmu ,,Zbogom Lenjine'' , koji je dobio šire priznanje i kritike koje su mi omogućile Evropsku i Nemačku filmsku nagradu za najboljeg glumca. Medjunarodnoj publici je poznat po ulogamau filmovima ,,Bornov Ultimatum'', ,,Prokletnici'' i ,,Dame u lavandi''.

Paul Šafer (Majk Nikvist) je švedski glumac, postao je poznat zahvaljujući ulozi u krimi seriji ,,Beck''. Najbolje mu leže uloge negativca a najzapaženije su u filmovima : ,, Devojka sa tetovažom zmaja'', ,,Džon Vik'' , ,,Nemoguća Misija''.

,,Kolonija'' od 13. oktobra u bioskopima.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila