•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brad Pitt nije odgovorio na zahtev Angeline Jolie za razvod braka

Medije u SAD-u intrigira zašto Brad Pitt nije zvanično odgovorio na zahtev Angeline Jolie za razvod, iako je glumica pre mesec dana podnela službeni zahtev za razvod od Pitta.

Javnost je očekivala da će Pitt burno reagovati i upustiti se u medijska prepucavanja sa Jolie, međutim, pravni ekpert Troy Slaten objašnjava da će slučaj razvoda slavnog holivudskog para ići sporo i bez previše medijske galame.

"Te stvari idu polako. Siguran sam da Pittovi advokati komuniciraju sa advokatima Angeline Jolie. Dodatni podnesci sudu mogu samo da znače neki veliki sukob među njima", objašnjava Slaten.

On naglašava da će Pitt i Jolie verovatno ići na sporazumni dogovor, a da se sudija uključuje u celi proces isključivo ako se stranke ne mogu dogovoriti.

Javnost najviše interesuje ko će dobiti pravo starateljstva nad decom. Privremeno je to pravo dobila Angelina Jolie, a Brad Pitt je dobio pravo posete.

Angelina i Brad imaju šestoro dece, od kojih je troje usvojeno. Venčali su se 2014. godine, a zajedno su od 2004. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...