•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Johnny Depp će glumiti Dumbledorovog protivnika u nastavku filma 'Fantastic Beasts'

Johnny Depp glumiće Dumbledorovog pritvnika Gellerta Grindelwalda u nastavku filma "Čudesne zveri i gde ih naći" ("Fantastic Beast and Where to Find Them").

Informaciju je potvrdio David Yates koji je režirao poslednja četiri poglavlja serije filmova o Harryju Potteru, a potpisuje režiju i u ovom nastavku.

"Kasting za film bio je na principu pronalaska najboljih glumaca. Tražili smo inspirisane, zanimljive glumce koji će uteloviti najbolje uloge. Kada smo razmišljali o ulozi Grindewalda shvatili smo da ne ma boljeg umetnika. On je izvrstan glumac i uzbuđeni smo što ćemo sarađivati s njim", rekao je Yates.

Film će se snimati u Velikoj Britaniji i Parizu. U prvih 10 minuta filma "Fantastic Beasts and Where to Find Them" fanovi su videli lik Grindelwalda ali samo s leđa, a mnogi su prepoznali upravo Deppa. Prvi film, u kojem glavnu ulogu tumači Eddie Redmayne, smešten je u isti univerzum kao i priče o Harryju Potteru ali sedamdeset godina ranije.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...