•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

NOVE PREMIJERE U KUPINI!

SLAVNA KNJIŽEVNICA Hari Poter SERIJALA, Dž.K. Rouling, PRIPREMILA JE NOVU POSLASTICU ZA SVE LJUBITELJE SVETA ČAROBNJAKA: FANTASTIČNE ZVERI 3D.

Film je nastao prema poslednjem delu poznate britanske književnice Dž.K. Rouling, autora serijala o čarobnjaku Hariju Poteru. U glavnoj ulozi gledaćemo Edija Redmejna koji glumi čarobnjaka Njuta Skamandera. Radnja se događa 70 godina pre nego što je saga o Hariju Poteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Hari čitao pre odlaska u Hogworts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka.

NEMOJTE PROPUSTITI DA OBEZBEDITE SVOJE ULAZNICE I ZA NEKU OD IZVANREDNIH PREDSTAVA KOJE NAS OČEKUJU U KUPINI U NAREDNOM PERIODU:

TEATAR I VINO: CACIJEV USPOMENAR

17.11.2016.god.

Aljoša Vučković i Caci Mihailović podsetiće vas na lucidne događaje bardova srpskog glumišta poput Zorana Radmilovića, Bate Stojkovića, Mire Banjac, Dragana Nikolića...



BETONMAHALA

26.11.2016.god

Predstava se bavi problemima mladih otvarajući religijska, politička i druga društvena pitanja. Baveći se ovim problemima predstava suštinski govori o ljubavi.„Betonmahala "nastala je sklapanjem zanimljivih priča Džane Ljajić, Eme Muratović, Ajtane Dražanin, Drage Kostić, Lejle Bučan, Amara Ćorovića, Nedima Nezirovića i Petra Kostića, kojii tumače sve uloge.
Premijera predstave u Novom Pazaru u januaru 2015. godine, izazvala je brojne emocije i ustalasala lokalnu javnost kritikom školstva, dvojezičnosti, političara, porodice i odnosa među ljudima, te je nakon prve reprize zabranjena u sopstvenom gradu. Sa velikim uspehom predstava gostuje na sceni Zvezdara teatra u Beogradu, a na festivalu u Makedoniji pokupila je glavne nagrade. Igrana je u velikim uspehom po gradovima Srbije i u regionu.
O zabrani predstave reditelj Branislav Trifunović je rekao: „Nisam očekivao da neko može da zabrani predstavu u kojoj osmoro dece, šest Bošnjaka i dvoje Srba, govori o ljubavi prema svom gradu i problemima koji tamo postoje, pritom ne vređajući nikoga. Ova situacija mi je neverovatna i zbog toga što su premijera i repriza predstave prošle uz ovacije publike glumcima na sceni. Mada, iskreno, ništa me više ne iznenađuje u Srbiji" – kažeTrifunović.


PRIMADONE

26.11.2016.god

Tragikomična priča o moralnim i društvenim vrednostima, o moći pozorišta da razbudi misli i promeni savest kod publike, o primitivizmu, o dva različita karaktera... Originalna muzika Sanje Ilića i songovi koje naše primadone sa velikim uživanjem pevaju naglašavaju ove dramaturške vrednosti. Ova predstava Irfana Mensura je inspirisana dramskim delom "Opsada Lenjingrada" savremenog španskog pisca H. S. Sinestera.


KOMPLETAN REPERTOAR BIOSKOPA 'KUPINA', KAO I CENE ULAZNICA MOŽETE VIDETI NA SAJTU BIOSKOPA, PREKO KOG MOŽETE URADITI I ONLINE REZERVACIJU.
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu