•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Grand Tour: Emitovana prva Clarksonova emisija od napuštanja Top Geara

Prva epizoda automobilističke emisije The Grand Tour emitovana je putem servisa Amazon Prime i ujedno je prva u kojoj se pojavio poznati voditelj Jeremy Clarkson otkako je napustio BBC-jevu emisiju Top Gear.

Epizoda je emitovana putem streaming servisa Amazon Prime u četvrtak uveče, a u njoj su se pojavili bivši članovi Top Gear tima Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May.

Emisija i voditelji su dobili pohvale britanskih medija.

Prva epizoda je snimljena u pustinji Mohave u Californiji, a između ostalih su korišćeni hibridni hiperautomobili poput McLarena P1, Porschea 918 Spyder i Ferrarija LaFerrari.

Prva sezona se sastoji od 12 epizoda koje traju sat vremena.

Trenutno emisiju mogu gledati samo fanovi u Velikoj Britaniji, SAD-u, Nemačkoj i Japanu, ali će se od decembra prikazivati širom sveta.

Kada je reč o Top Gearu, tu emisiju su preuzeli Matt LeBlanc i Chris Evans, a nešto kasnije je Evans napustio show.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...