•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dizni u problemu: Šta će biti s likom princeze Leje

Iznenadna smrt glumice Keri Fišer slomila je srca fanovima Ratova zvezda, a Diznijevom filmskom studiju stvorila dilemu šta učiniti sa sudbinom njene junakinje princeze Leje u nastavku tog filmskog serijala.

Keri Fišer, Harison Ford i Mark Hamil ujedinili su snage posle više od 30 godina u filmu "Ratovi zvezda: Sila se budi" koji je prošle i ove godine zaradio više od dve milijarde dolara u bioskopima.

Glumica je pre smrti završila snimanje sledećeg nastavka, "Ratovi zvezda: Epizoda VIII", čiji se sadržaj, kao i uvek, drži u tajnosti. Premijera bi trebalo da se održi u decembru 2017. godine.

Međutim, Dizni je planirao da Fišer glumi princezu Leju i u devetom delu sage, koji bi trebalo da izađe 2019. godine. Filmski studio nije želeo da komentariše šta će se sada dogoditi s jednim od ključnih likova Ratova zvezda.

Fanovi već raspravljaju o tome kako će se u galaktičkom carstvu nastaviti borba dobra i zla bez neustrašive junakinje pobunjeničkih snaga. Nadaju se da se producenti neće poslužiti digitalnom obradom njenog lika u devetom nastavku.

Ostale mogućnosti uključuju promenu scenarija devetog nastavka, ponovno snimanje nekih scena iz osmog ili angažovanje slične glumice za ulogu princeze, kao što su učinili producenti Harija Potera pošto je Ričard Haris (profesor Dumbldor) preminuo posle snimanja drugog filma iz serijala. Umesto njega je angažovan Majkl Gemblon.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...