•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Reakcije na prve slike iz filma o Majklu Džeksonu nisu pozitivne

Porodica Džekson nije dobro odreagovala na prve fotografije sa seta filma “Urban Myths” u kojem Džozef Fajns tumači lik preminulog pop pevača Majkla Džeksona.

Paris Džekson, ćerka muzičara, svoje razočaranje podelila je na društvenoj mreži Twitter.

“Neverovatno sam uvređena, a pretpostavljam da je i mnogo drugih ljudi. Iskreno, tera me na povraćanje”, napisala je ona, a ubrzo joj se pridružio i Tadž Džekson, Majklov nećak.

“Nažalost, sa ovakvim stvarima moja porodica mora da se bori svakog dana. Nema reči koje bi mogle da izraze ovo nepoštovanje”, istakao je on.

Međutim, nije samo porodica pevača nezadovoljna, jer su i fanovi pop kralja najavili da će bojkotovati film.

“Jasno nam je zašto žele da ekranizuju tu priču, ali je teško razumeti zbog čega je glumac koji je najpoznatiji po filmu ‘Shakespeare in Love’ bio prvi izbor za tumačenje lika najpoznatijeg crnog muzičara”, aludira se u peticiji koju je potpisalo više od 25 hiljada ljudi, na činjenicu da je glavni glumac bele kože.

Fajns tumači lik Gremi nagrađivanog muzičara u televizijskom filmu Sky Artsa, a u kojem glavnu radnju zauzima zajedničko putovanje Elizabete Tejlor, Marlona Branda i Majkla Džeksona, koje se navodno desilo nakon terorističkog napada 11. septembra.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...