•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Incarnate (2016)

Poslednji u nizu filmova sa nekim osrednjim budžetom koji je izašao iz Blumhouse studija je triler po imenu „Incarnate“, koji predstavlja film o demonima koji zaposedaju svoje žrtve i namenjen je svima onima koji su videli previše filmova sa đavolima i vape za bilo čim novim. Prepun zapleta i mitologije, ovaj film je osvežavajuće nepredvidljiv – čak iako bi samo pogađanje onoga što će se sledeće desiti zahtevalo razumevanje onoga što se zapravo dešava.

Aaron Eckhart igra Dr. Setha Embera, neku vrstu naučnika u oblasti spiritualizma, koji sprovodi „iseljavanja“, u kojima ulazi u podsvest onih koje su demoni zaposeli i izvodi njihove duše iz tame. Progonjen saobraćajnom nesrećom koja ga je koštala života njegove porodice i njegovih nogu, Dr. Ember prihvata ove poslove najviše zbog toga što želi da uhvati svog dugogodišnjeg neprijatelja iz snova, čije ime je Maggie.

Pored Eckharta, u filmu „Incarnate“ glumi i Carice van Houten u ulozi majke opsednutog dečaka, kojeg igra David Mazouz, poznatiji kao mladi Bruce Wayne u TV seriji „Gotham“. Snažna glumačka ekipa pomaže dijalogu koji je pun parapsiholoških pojmova o „aurama“ i „izranjanju“.

Međutim, pseudo-tehnološki žargon i složena objašnjenja načina na koji moći Dr. Embera funkcionišu ubrzo preovladavaju. Čak i tokom najintenzivnijih akcionih scena, reditelj Brad Peyton („San Andreas“) i scenarista Ronnie Christensen ubijaju uzbuđenje tako što gledaocima prikazuju tim Dr. Embera kako bulji u monitore i uzvikuje brojeve.

Ovaj film je veoma spor sve do otprilike poslednjih deset minuta pre nego što se završi, koji definitivno dižu puls i istinski mogu da vas potresu. Na kraju, „Incarnate“ može biti jedan od onih horor franšiza u kojima su nastavci bolji, pošto su sve pripreme za nastavak završene.

Žanr:horor, triler
Godina:2016
Reziser:Brad Peyton
Scenario:Ronnie Christensen
Uloge:Aaron Eckhart, Carice van Houten, Catalina Sandino Moreno
Uzrast:PG-13
Box office:4.9M USD
Studio:IM Global, Blumhouse Productions, WWE Studios
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:91 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...