•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Koncert (Neven Sobajic) i predstava (Crvena / Grad teatar Budva) za kraj januara

Kraj januara u DKSG:

U ponedeljak 30. januara u 20 časova u Velikoj sali Doma kulture „Studentski grad“ biće održan koncert pijaniste Nevena Šobajića.

Neven Šobajić je rođen 1979. godine u Beogradu. Sa šesnaest godina upisao je Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu, gde je 2003. godine sa najvišom ocenom diplomirao u klasi profesorke Jokut Mihailović. Od 2004. do 2006. godine usavršavao se na postdiplomskim studijama na Kraljevskom muzičkom koledžu u Londonu, u klasi profesora Nila Imelmana. Usavršavao se i na specijalističkim studijama Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu, u klasi profesorke Lidije Stanković, a potom i na doktorskim studijama Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu, stekavši zvanje doktora umetnosti 2013. godine, pod mentorstvom profesorke Jokut Mihailović.

Predstava „Crvena“ po tekstu Džona Logana biće odigrana u utorak 31. januara u 20 časova u Velikoj sali. U predstavi igraju Branislav Lečić i Marko Grabež. Režija Danilo Marunović.

...Rotkov atelje u staroj fiskulturnoj (košarkaškoj) sali. Drveni pod je isprskan i premazan slojevima tamnocrvene boje. Pretrpan sto s kantama boje, limenkama terpentina, tubama lepka, kartonima za jaja, flašama viskija, kesicama s pigmentima, loncima za kafu punim četkica, rešo, telefon...

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....