•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lily Collins govori o filmu “Mirror Mirror”

U borbi između dva konkurentska filma o Snežani, nema sumnje da su “Snežana i lovac” u prednosti već odmah nakon dva trejlera puštena početkom ovog meseca.
Ogledalce, ogledalce nosi mnogo više “ono što se dešava u zabranjenoj šumi”. Svakako, glavna zvevda Lili Kolins insistira na tome da su ova dva filma potpuno različita, i da su nepotrebno konkurencija jedan drugom.

“Slike u našim filmovima su veoma, veoma različite”, rekla je holivudska glumica. “Oba filma su na neki način neiskazane priče, tako da su posebni i drugačiji svaki na svoj način.”
“Naša Snežana počinje kao i princeza iz bajke koju svi znamo i volimo,” nastavila je glumica, “ a onda se razvija u mladu devojku/ženu koja je pravi borac. Ali to ne prerasta u negativnu verziju priče ili crnu verziju. Zapravo je avanturistička komedija, dok je ona druga tamnija verzija priče.”

Mada, oba filma bi bila potpuno drugačija da je Kolins dobila ulogu koju igra Kristen Stjuard za koju je i bila na audiciji.

“ Ja sam pročitala scenario one druge Snežane,” nastavila je. “Prijavila sam se za nju. Ali sam bila srećna zbog Kristen. Mislim da je ta priča mnogo drugačija od naše i devojke su potpuno drugačije. Ona je savršena za ulogu koju je dobila, i ja sam izuzetno uzbuđena što igram u ovom filmu. Mislim da su filmovi rađeni za različitu publiku.”

I Snežana u W možda i nisu takvi borci kao Snežana koju glumi Stjuard, ona takođe nije ni neko ko reskira/ide do kraja.

“ Ovo je bio ludi trening,” rekla je na pripremama njenog filma. “ Treniram već tri meseca. Tu je kikboks, i neke stvari na žici…. Bilo je potpuno ludo. Dobila sam puno čvoruga i modrica, ali do sada nije bilo nekih većih povreda!”.

"Ogledalce, ogledalce" će biti prikazan u Americi 16-og marta 2012. Britanska premijera još uvek nije potvrđena.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...