•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lego Betmen film pretpremijerno u bioskopu Cineplexx Niš

Školski raspust je pravo vreme za uživanje sa društvom u zimskim radostima, a bioskop Cineplexx Niš je pravo mesto za to! Porodični danzakazan je za nedelju, 5. februar u periodu od 12 do 17 časova, gde sve posetioce bioskopa očekuje bogat filmski program i pregršt dodatnih aktivnosti.

Deca svih uzrasta će na Porodičnom danu imati priliku da uživaju u kreativnim radionicama koje su inspirisane likovima aktuelnih animiranih avantura, da se druže sa Kung Fu Pandom dok ih uz svaku kupljenu kartu očekuje na poklon časopis „Pepin zabavnik“ ili „Mali Politikin zabavnik“.

Nakon velikog uspeha Lego filma, Warner Bros donosi novu uzbudljivu „Betmen Lego“ avanturu. U ovom filmu ćemo pratiti Betmena, koji mora da napustiti samotnjačku ulogu i da nauči da radi u timu, jer njegovom omiljenom gradu preti Džoker u najopasnijoj zaveri do sad.

Uz to, dogodile su se i druge velike promene u Gotamu. Brus Vejn će zajedno sa kriminalcima Gotama morati da brine i o dečaku kog je usvojio. Kris Mek Kej je režiser i ovog nastavka, a Set Graham-Smit, Džared Stern i Džon Vitington su pisali scenario.

Pored Lego avanture, filma koji je za stariju decu, na repertoaru tokom Porodičnog dana su i „Pevajmo“, „Maša i Medved“ i „Snežna kraljica 3“, svi sinhronizovani na srpski jezik.

Karte za Porodični dan su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Niš u STOP SHOP ritejl parku, dok više informacija možete naći na www.cineplexx.rs.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...