•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Taramountovi filmovi na ovogodišnjem FEST-u

Taramount film se i ove godine publici predstavlja na najznačajnijoj filmskoj smotri kod nas, FESTU.

Međunarodni filmski festival po 45. put održava se u Beogradu od 24.02. do 05.03. na više lokacija.

Već prvog dana FESTA, 24.02. u 22 časa u Sava Centru prikazaće se ljubavni triler NOĆNE ZVERI (NOCTURNAL ANIMALS) čiju režiju potpisuje Tom Ford, a glavne uloge tumače Ejmi Adams, Džejk Džilenhal i Ajla Fišer.

Film će biti prikazivan i 25.02. u 13:30h u Sava Centru kao i u bioskopu Fontana 25.02. od 19 časova, Muzeju jugoslovenske kinoteke 03.03. u 21 čas. Ovaj triler govori o šokantnoj intimnosti i zavodljivoj tenziji koji istražuje tanku liniju između ljubavi i surovosti, osveti i iskupljenju. U redovnoj bioskopskoj distribuciju film NOĆNE ZVERI naći će se 23. marta.

U nedelju, 26. februara u u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center od 20 časova FESTOVA publika imaće priliku da pogleda jedan od najuspešnijih domaćih filmova 2016. godine, JESEN SAMURAJA. Ova romantična komedija sa elementima borilačkog filma u našim bioskopima prikazivala se od oktobra 2016. godine, a stvorila je uigrana autorska i glumačka ekipa, reditelj Danilo Bećković, scenarista Dimitrije Vojnov i glumci Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Katarina Žutić, Andrija Milošević i drugi.

Istog dana, 26. februara, u Domu omladine u 22:30 kao i 27.02. u Dvorani Kulturnog centra od 14:30 časova prikazuje se film ČOVEK – ŠVAJCARSKI NOŽ (SWISS ARMY MAN), neobična i dirljiva drama u kojoj glavne uloge tumače Danijel Retklif i Pol Dejno. Ovaj film se neće naći u bioskopkskoj distribuciji, tako da je ovo idealna prilika da ga pogledate. On prikazuje svet koji je drugačiji od svih ostalih – mesto čiste fantastične mašte, prepun magičnog realizma, ali koji predstavlja dva lika s čijim se snovima i strahovima možete poistovetiti.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...