•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hit serija o borilačkim veštinama Into the Badlands od 20. marta ekskluzivno na AMC kanalu

AMC je najavio povratak popularne serije o borilačkim veštinama Into the Badlands, u kojoj glavnu ulogu ima Daniel Wu (Warcraft: The Beginning). Ekskluzivna premijera biće prikazana u ponedeljak, 20. marta u 3.00h ujutru i repriziran u 22.00h iste večeri. Dugoočekivani nastavak serije koju potpisuje AMC studio, emitovaće se u deset jednočasovnih epizoda.

Druga sezona serije Into the Badlands zatiče Sunnyja (Daniel Wu) i M.K. (Aramis Knight) razdvojene i razbacane na vetru, obojcu zatočene u neprijateljskom okruženju. Dok se M.K. bori da kontroliše svoje moći, Sunny je odlučan da se izbori za povratak u Badlands i pronađe svoju porodicu ili umre pokušavajući. Clipper i Colt u svojoj misiji, imaju pomoć misterioznih, novih saveznika čiji su motivi sve osim pozitivnog. U međuvremenu, The Widow (Emily Beecham) nastavlja da učvršćuje svoju vlast nad ostalim baronima, dok mračna i tajanstvena pretnja počinje da se nadvija nad svima. Novi savezi se sklapaju, prijatelji izdaju jedni druge i do kraja sezone, Sunnyjev i život M.K. će zauvek biti promenjeni razornim posledicama.

Into the Badlands jedna je od najbolje ocenjenih serija novijeg datuma u istoriji američke kablovske televizije. Deadline ju je nazvao “tinjajućom, vijugavom i maestralno urađenom, serijom kojom bi se i Brus Li ponosio”. Za to su zaslužni tvorci Alfred Gough i Miles Millar, nominovani producenti za Oskara Stacey Shera i Michael Shamberg (Pulp Fiction, Contagion), David Dobkin (Wedding Crashers, Shanghai Nights), režiser scena sa borilačkim veštinama Stephen Fung (Tai Chi Zero, House of Fury) i Daniela Wu (Tai Chi Zero).

Za više informacija posetite:

Facebook stranica: https://www.facebook.com/amctvrs/

Web stranica: http://www.amctvce.com

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...