•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brad Pitt kao 'Ratna mašina'

'War Machine' je nadolazeći američki film baziran na romanu „The Operators“ pisca Michaela Hastingsa, a kojeg potpisuje reditelj i scenarista David Michod.

U filmu igraju Brad Pitt, Anthony Michael Hall, Topher Grace, Will Poulter, Tilda Swinton, Jonathan Ing i Ben Kingsley. Budžet filma je za današnje uslove bio "zanemarivih" 60 miliona dolara.

Film bi trebao da prati priču koju u romanu predstavlja pisac Hastings, a tiče se stvarne osobe - generala Stanleyja McChrystala za vreme rata u Afganistanu i u okviru većeg američkog rata protv terorizma.

Premijera filma očekuje se na Netflixu 26. maja 2017. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...