•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Eloise (2017)

Režiser Robert Legato i scenarista Christopher Borrelli smeštaju radnju svog filma „Eloise“, koja će vas šokirati, u napuštenu duševnu bolnicu, koja nosi isto ime, nadomak Detroita. Međutim, Legato, koji je kao umetnik na području specijalnih efekata nagrađen Oskarom (prvi put u ulozi režisera dugometražnog filma) dodaje toliko vizuelnih efekata da baca senku na mračnu atmosferu.

Chase Crawford tumači glavnu ulogu, Jacoba, sa finansijskim problemima, a otac mu ostavlja pozamašno nasledstvo, ali samo u slučaju da dokaže smrt tetke koja je davno smeštena u Eloise. Ne želeći da čeka sporu državnu administraciju, Jacob zove svog prijatelja lopova (Brandon T. Jackson), štrebera i stručnjaka za istoriju bolnice (P. J. Byrne) i njegovu sestru (Eliza Dushku), kako bi mu pomogli da provali u ustanovu i uzme dokumentaciju potrebnu da bi dobio novac.

Borrelliov scenario prilično brzo dobija natprirodni ton i nesrećni provalnici haluciniraju da su se vratili u vreme kada je ustanova radila. Dok ih juri previše revnosan doktor (Robert Patrick), grupa će kroz vizije morati da otkrije tajne Jacobove porodice.

Zaplet filma „Eloise“ ambiciozniji je od prosečnog filma o „ukletoj duševnoj ustanovi“, ali retro kostimi i oblačenje u flešbekovima čine da ovo više liči na TV dramu nego na niskobudžetni triler. Od horor klasika „Session 9“ Brada Andersona iz 2001. godine, filmski stvaraoci su u potrazi za sopstvenim trošnim, starim zgradama punih zarđale medicinske opreme. Filmom „Eloise“, Legato i saradnici su učinili da odlična lokacija sa bogatom istorijom liči na pozorišnu pozornicu.

Žanr:horor, misterija, triler
Godina:2017
Reziser:Robert Legato
Scenario:Christopher Borrelli
Uloge:Eliza Dushku, Robert Patrick, Chace Crawford
Uzrast:R
Studio:Buy Here Pay Here Entertainment, SLAM Productions, Palm Drive Productions
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:89 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...