•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Baywatch (1989)

Ovog leta nema straha od utapanja, napada morskih pasa i potresa jer televizijskim ekranom patroliraju spasioci kultne serije 'Baywatch'. Serija koja je lansirala u zvezdano nebo lepotice poput Pamele Anderson, Yasmine Bleeth, Carmen Electre, Traci Bingham, Angelice Bridges i Brooke Burns ovo leto će pružiti pravo osveženje. Serija je 1996. i 1997.godine osvojila ASCAP nagradu za Top TV seriju. Prema Guinnessovoj knjizi rekorda, 'Baywatch' je najgledanija televizijska emisija svih vremena koja je imala preko 1,1 milijardi gledalaca.

Američka kultna televizijska serija o spasiocima koji patroliraju na krcatim plažama u sunčanoj Kaliforniji emitovana se u razdoblju od 1989. - 1999. godine, a od 1999.-2001. gledaoci je pamte pod nazivom 'Baywatch Hawaii'. Jedan od kreatora serije Gregory J. Bonann i sam je radio kao spasilac u okrugu Los Angelesa ali je tako odlučio da napravi film o spasiocima. Ali, umesto filma, 'Baywatch' je postao uspešna televizijska serija. Premijera serije je bila 1989. godine na NBC-u, ali je otkazana nakon prve sezone zbog visokih troškova produkcije.

Upornošću i prepoznavanjem potencijala projekta David Hasselhoff, svima poznatiji kao Mitch Buchannon, oživeo je 'Baywatch' uloživši svoj novac kao izvršni producent. 'Baywatch' je zatim postao jedna od najuspešnijih serija svih vremena, a doživela je ukupno 11 sezona i dva spin off-a 'Baywatch Nights' i film 'Baywatch: Hawaiian Wedding'. U desetoj sezoni serija je promenila ime i lokaciju koja se premestila na Havaje i promenila je naziv u 'Baywatch Hawaii'. David Hasselhoff u ulozi Mitcha Buchannona lik je koji čini okosnicu radnje, a uz lepotice koje čuvaju kupače postao je i zaštitni znak serije.

Naslovnu pesmu serije 'Save Me' izvodi Peter Cetera. David Hasselhoff je otpevao pesmu 'Current of Love' kao završnu pesmu druge, treće i četvrte sezone, dok je pesma 'I'm Always Here' tematska pesma treće sezone. U trećoj sezoni prvi put se pojavljuje Pamela Anderson kao zanosna C.J. Parker. Timu novaka priključuje se razmaženi i bogati Matt i siromašna prvakinja u plivanju Summer. Nakon početnog neslaganja između Summer i Matta bukne ljubav, i Mattove planove pobrka zgodan i šarmantan lokalni tinejdžer i surfer Jimmy Slade. U epizodnoj ulozi pojavljuje se lepa Elizabeth Berkley, kao bogata Courtney koju privuče Slade. Mitcha uznemiri dolazak nove poručnice Stephanie s kojom ga veže romantična prošlost. Takođe, njegova karijera će doći u pitanje kada se prilikom akcije teško povredi i ostane paralizovan.

Žanr:akcija, drama
Godina:1989
Scenario:Michael Berk, Gregory J. Bonann, Douglas Schwartz
Uloge:David Hasselhoff, Michael Newman, Gregory Alan Williams
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...