•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zanimljiv i bogat sadržaj Kupina bioskopa!

OD 30.MARTA LJUBITELJI FILMA MOCI CE U KUPINI DA POGLEDAJU OVOGODISNJEG DOBITNIKA OSKARA ZA NAJBOLJI IGRANI FILM: MESECINA, KAO I NAUCNO-FANTASTICNU AKCIJU DUH U OKLOPU BAZIRANU NA MEDJUNARODNO PRIZNATOM SF JAPANSKOM ANIMIRANOM FILMU IZ 1995. GODINE.

MESECINA

MESEČINA je film o bezvremenskoj ljudskoj povezanosti i samootkrivanju, a predstavlja nam život mladog crnca od detinjstva do sazrevanja i njegove borbe kako bi pronašao svoje mesto u svetu dok istovremeno odrasta u opasnom kvartu u Majamiju. Kao paralelni portret modernog života kojeg vode Afro-amerikanci i sopstvene ličnosti, porodice, prijateljstva i ljubavi, film MESEČINA je fascinantno kinematografsko delo koje odzvanja dubokom sapsećajnošću i univerzalnom istinom.

DUH U OKLOPU

Radnja je smeštena u 2029. godinu kada su mnogi ljudi postali kiborzi zamenivši neke svoje delove tela ugrađenim implantatima. Ali mozak ne može da se zameni i on predstavlja „duha“ tj. ljudski identitet koji je nalazi u oklopu mehaničkog tela. Radnja filma prati Major (Scarlet Johansson) koja vodi elitnu jedinicu pod nazivom Sektor 9 zaduženu za najopasnije kriminalce. Njihov zadatak je da ih zaustaviti pa će morati da se suoči sa neprijateljem čijij je jedini cilj da uništi napredak tehnologije Hank Robotic’s-a.

NE IZOSTAJE NI IZNENADJENJE ZA NAJMLADJE, PA CE ONI MOCI OD 30. MARTA DA POGLEDAJU, U TRECEM NASTAVKU POPULARNOG ANIMIRANOG SERIJALA, NOVU UZBUDLJIVU AVANTURU STRUMPFOVI: SKRIVENO SELO.
Štrumpfovi se vraćaju – bolji nego ikad pre!
Za razliku od svojih prethodnika, „Štrumpfovi: Skriveno selo“ u celosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled! U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Trapa, Kefalo i Gruber) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo pre nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo neverovatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj istoriji!

6. APRILA STIZE NAM I PUTUJUCI BIOSKOP KOJI OBUHVATA FILMOVE PRIKAZANE NA BERLINALU I FILMOVE OVENCANE PRESTIZNOM NEMACKOM FILMSKOM NAGRADOM.


PUTUJUCI BIOSKOP 2017 - CIKLUS NEMACKIH FILMOVA

Program je izuzetno žanrovski raznovrstan, a kreće se od urnebesne komedije „Fak ju Gete”, koji važi za najgledaniji nemački film u sezoni 2013–2014, preko uzbudljive filmske biografije „Država protiv Frica Bauera”, koja pruža uvid u odnos zapadnonemačkog sudstva u prvim poratnim decenijama prema nacističkim zločinima, pa sve do suptilne, ali izuzetno intenzivne drame Doris Deri „Pozdravi iz Fukušime”, posvećene susretu mlade Nemice sa japanskom staricom u tom japanskom gradu. Veliku pažnju privući će svakako i glumci. Pored velikana, kao što je Burghart Klausner, tu su i mlade nade, poput Jele Hase, dobitnice Nagrade za zvezdu u usponu na Berlinalu 2016, i Paule Ber, koja je na Filmskom festivalu u Veneciji 2016. nagrađena kao najbolja mlada evropska filmska glumica.
Ciklus nemačkih filmova se organizuje u saradnji sa Goethe-Institut Belgrad.


MNOGOBROJNE PREDSTAVE U NAJAVI I KOMPLETAN REPERTOAR BIOSKOPA 'KUPINA', KAO I CENE ULAZNICA MOŽETE VIDETI NA SAJTU BIOSKOPA, PREKO KOG MOŽETE URADITI I ONLINE REZERVACIJU.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...