•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Posle dugogodišnje borbe sa bolešću preminula holivudska glumica

Darlin Kejts, glumica koja je igrala majku Leonarda Dikaprija i Džonija Depa u filmu “Šta izjeda Gilberta Grejpa” preminula je 26. marta u svom domu, saopštila je porodica. Darlin se godinama borila sa gojaznošću.

Porodica se oglasila saopštenjem u kojem stoji:

– Voljena majka, supruga i naša Gaga, pozvana je kući, na neki način neočekivano, mirno u snu u nedelju ujutru, 26. marta. Smiruje nas to da više nije u bolovima i da je sada u rukama našeg nebeskog oca.

Darlin je bila glumica amaterka, koju je reditelj Las Halstrom angažovao iako nije imala bukvalno nikakvog glumačkog iskustva. Primetio ju je scenarista Piter Hedžis u epizodi jedne televizijske emisije o ljudima koji zbog gojaznosti ne mogu da se kreću.

Darlinini problemi sa kilogramima počeli su kada je imala 12 godina, i kada je utehu u hrani pronalazila zbog porodičnih problema. Njeni roditelji su rešili da se razvedu, a to je Darlin jako teško palo. Godine 1981, kada je imala 34 godine i skoro 200 kilograma, podvrgla se operaciji smanjenja želuca. Uspela je da smrša oko 50 kilograma, ali se potom ponovo ugojila. U tom periodu imala je 260 kilograma.

Kolege tvrde da je bilo uživanje raditi sa njom. Džoni Dep nazvao ju je “iznenađenjem filma”, a njenu glumu “bez mane”, dok je Dikaprio za nju rekao da je najbolja mama u filmu koju je ikada imao.

Website:blic.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...