•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'The Boss Baby' skinuo s trona film 'Beauty and the Beast'

Nakon dve nedelje na prvom mestu američkog box officea, film "Beauty and the Beast" je vrh preustio novom hitu, animiranom filmu "The Boss Baby".

Film u kojem je bebi glas pozajmio Alec Baldwin je proteklog vikenda zaradio 49 miliona dolara, čime je za 1,5 miliona dolara nadmašio sada drugoplasirani film "Beauty and the Beast", koji je od prodaje ulaznica zaradio 47,5 miliona dolara.

Treće mesto je pripalo filmu "Ghost in the Shell", koji je zaradio 19 miliona dolara, dok su na četvrtom mestu "Power Rangers" sa 14,5 miliona dolara.

U top 5 je i film "Kong: Skull Island" zahvaljujući zaradi od 8,8 miliona dolara.

Deset najgledanijih filmova u SAD i Kanadi (zarada u milionima dolara):

1. The Boss Baby 49
2. Beauty and the Beast 47,5
3. Ghost in the Shell 19
4. Power Rangers 14,5
5. Kong: Skull Island 8,8
6. Logan 6,2
7. Get Out 5,8
8. Life 5,6
9. Chips 4
10. The Zookeeper's Wife 3,3

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu