•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Iz Nemoguće misije pravac na vanzemaljce

Glumac na koraku od ulaska u šestu deceniju života, Tom Kruz, izgleda kao da je u svojim najboljim danima. Nedavno je završio još jedan nasavak popularnog "Mission Impossible: Ghost Protocol" a ponude za nove uloge mu se samo nude.

Slavni glumac je pristao da glumi u novom Dag Limanovom filmu "All You Need Is Kill".

Prvobitno je u filmu trebao da glumi neko od mlađih glumaca, poput Rajana Goslinga ili Džozefa Gordona Luita, ali su producenti ipak odlučili da angažuju Kruza, a kao razlog su naveli da je "Tom, ipak, veća zvezda od svih njih.

Kruz će igrati glavnu ulogu u filmu o vanzemaljcima, čija je radnja zasnovana na kultnom japanskom stripu, u kojem glavni lik ''oživljava'' svoj poslednji dan kada su ga ubili neprijateljski nastrojeni vanzemaljci.

Kruz će takođe glumiti i u filmu "One shot", kao i u naučnofantastičnom filmu "Oblivion".

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...